zondag 2 februari 2014

Crochet Along 2014

Het is alweer veel te lang geleden dat ik mijn blog heb bijgewerkt! Het haken heeft een poosje op een zacht pitje gestaan, maar ik ben er weer. De afgelopen paar weken ben ik weer bezig geweest met een aantal projecten. 

Zo ben ik o.a begonnen aan de Crochet Along 2014. De Nederlandse vertaling van de al eerder begonnen Crochet Along in Engeland. Ik ben lid geworden van de Facebook pagina Dutch Crochet A Granny A Day en elke vrijdag verschijnen hier weer nieuwe toeren van het patroon. Ontzettend leuk om te doen! Af en toe zal ik hier mijn vorderingen laten zien.

Voor deze deken heb ik acryl van Stylecraft Special DK besteld. Het is zo zacht! En de kleuren zijn geweldig! Ik word er helemaal vrolijk van en krijg spontaan de Lente in mijn bol als ik naar deze prachtige kleuren kijk. Inmiddels ben ik klaar met week 5 en ik kan niet wachten om weer verder te mogen komende vrijdag. Het is ZO leuk!

Natuurlijk is dit niet het enige haakproject waar ik me mee bezig houd, of heb gehouden. Binnenkort meer!
Een fijne zondag iedereen!

Veel liefs,
Frederika 
2 opmerkingen:

 1. He Frederika,
  Leuk dat je weer een blogje hebt geschreven! Je kleurtjes van je deken zijn echt super mooi! Mijn wollentjes van Stylecraft branden ook mijn kast uit, maar eerst even de lopende projecten afmaken ;-) !
  Haakse!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey meis! Dank je wel! Het geeft zo´n heerlijk zomers gevoel! Ja, ik kan me voorstellen dat je zin hebt om ermee aan de slag te gaan! Ik ben nu ook met 3 projecten tegelijk bezig en stiekem heb ik al veel gezien waar ik wel graag aan wil beginnen! We hebben eigenlijk gewoon meer uren in een dag nodig!

   Verwijderen