vrijdag 7 februari 2014

Mijn Bloemen project! 

 Helemaal geinspireerd door het Blog According to Matt, ben ik begonnen aan mijn bloemendeken! Of eigenlijk wil ik er een plaid van maken voor over onze luie stoel. Gewoon om hem wat op te fleuren! Nu ben ik bezig met Stylecraft en begin ik te twijfelen.. De kleuren zijn geweldig, maar wordt het niet wat te dik voor een plaid? Ik ben bang dat het niet soepel genoeg zal vallen. Wat ga ik doen, over op katoen, misschien Drops Alpaca? Suggesties zijn zeer welkom! Dit is hoe het er nu uitziet, maar ik blijf maar twijfelen..

Suggesties zijn van harte welkom! Matt heeft dit gedaan met Drops Alpaca, het ziet er prachtig uit, ik twijfel alleen wat over de beschikbare kleuren. Iemand enig idee waarmee je datzelfde effect krijgt?

Liefs,
Frederika

3 opmerkingen:

 1. Wat enorm leuk!
  Ik haak aan dezelfde bloem voor een omslagdoek/sjaal , ik haak hem met Drops Merino...haakt heerlijk fijn en valt ook mooi! Ik zag dit bij lucy's bloghttp://attic24.typepad.com/weblog/2011/02/japanese-flower-scarf.html De kleuren zijn ook erg mooi van de merino, en lekker zacht en kriebelt niet....ik kan nl niet tegen wol, maar deze is geen probleem!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oohwww, dank je voor de tip!! En haak jij de originele bloemen? Want dit is een aanpassing nl! Ik ga zo meteen even op zoek naar die drops!

   Verwijderen
  2. Ohw, ik zie het al! Dat is hetzelfde patroon wat ik volg! Ik denk dat het die Merino ook gaat worden, want dat ziet er fantastisch uit! Nogmaals bedankt!

   Verwijderen